ستاره | سرویس سلامت - دل، جگر و قلوه در گروه گوشتها هستند. ویتامین B۱۲، روی، آهن قابل جذب و اسید آمینههای ضروری، از جمله مواد مغذی هستند که در سبزیجات، میوهها، شیرینیها، چربیها و غلات، معمولا به وفور وجود نداشته و همین سبب ضرورت استفاده از گوشت میشود. از طرفی خواص جگر سیاه بسیار بالاست و از لحاظ مقدار ویتامین A تقریبا ماده غذایی شبیه به آن وجود ندارد. اما جالب است بدانید که جگر سیاه گوسفند و گوساله دارای تفاوتهایی هستند؛ از اینرو در این مطلب، به فرق جگر گوسفندی با گوساله خواهیم پرداخت.
فرق جگر گوسفندی با گوساله
۱. میزان کالری
۲. سرعت هضم
۳. پروتئین
۴. چربی
نکات مهم در رابطه با مصرف جگر
- بیمارانی که مبتلا به چربی خون هستند، برای تأمین آهن مورد نیاز بدن خود باید از مواد غذایی حاوی آهن و جایگزین جگر، همچون مغز پسته و بادام و نانهای سبوسدار استفاده کنند.
- از زمانی که جگر سیاه تازه تهیه میشود، تنها دو روز فرصت دارید که آن را استفاده کنید. همچنین بدانید جگر پس از برای مصرف نباید در فریزر نگهداری شود.
- مصرف جگر برای کودکان زیر یک سال به هیچ عنوان توصیه نمیشود. اما دانش آموزان برای تأمین انرژی بدن خود، میتوانند هفتهای ۹۰ گرم جگر مصرف کنند.
- خوب است بدانید که مصرف جگر مرغ با جگر گاو و گوسفند تفاوتی نداشته و جگر مرغ در بیشتر موارد شبیه به جگر گوسفند است.
سخن پایانی
جگر علاوه بر اینکه غنی از آهن بوده، حاوی املاح دیگری همچون منیزیم، کلسیم و فسفر نیز هست. از آنچایی که بدن روزانه به ۱۸۰ گرم پروتئین نیاز دارد، اگر روزی از جگر در وعدههای غذایی استفاده شود، تقریبا نیمی از پروتئین بدن تأمین شده و نیازی به مصرف بیشتر نیست. توجه داشته باشید که جگر را باید از مراکزی تهیه کرد که مورد تأیید دامپزشکی بوده و همچنین از بوی جگر میتوان به فاسد بودن یا نبودن آن پی برد.
beaury گوسفند ,گوساله ,مصرف ,بدانید ,غذایی ,گوشت ,برای تأمین ,گوشت گوسفند ,میزان کالری منبع
درباره این سایت